Pitchforks @ ASU Memorial Union

Occupied renovation of space within ASU’s Memorial Union, featuring the demolition of old Taco Bell, Pitchforks and Chick-Fil-A spaces to make way for new Pitchforks and Chick-Fil-A restaurants. This complex project, situated in the middle of the MU building and over an occupied basement, included structural concrete and structural steel infill; new framing, drywall and paint; a large amount of detailed millwork and exposed ceilings. The new Pitchforks features high end banquettes, buffets, beverage stations, floating wood ceilings, polished concrete floors and all glass doors. The existing Chick-Fil-A space was completely gutted and rebuilt to the company’s new branding guidelines, and included new walls, floors, ceilings and millwork.

Comments are closed.